Problemy w prowadzeniu Twojej gastronomii? Skorzystaj z doradztwa.

Doradztwo gastronomiczne to specjalistyczna usługa, w której dostarczamy Ci wiedzę i doświadczenie potrzebne do zarządzania Twoimi potrzebami gastronomicznymi. Pomożemy Ci znaleźć najlepszy sposób na obsługę gastronomiczną, niezależnie od tego, czy jest to tylko jedno wydarzenie, czy chcesz, aby stało się to bardziej regularne.

Jak pracują doradcy gastronomiczni?

Doradcy pracują z wieloma różnymi klientami, od małych firm po duże korporacje, i pomogliśmy setkom klientów takich jak Ty zorganizować i przygotować się do następnego dużego wydarzenia. Doradztwo gastronomiczne jest coraz bardziej popularne.

W czym pomaga doradztwo gastronomiczne

W ramach usługi zapewnia się:

  • -Konsultację dotyczącą Twojej firmy i tego, jakie potrawy będą serwowane na imprezie.
  • -listę opcji menu, wraz z sugestiami dotyczącymi ilości zamawianego jedzenia oraz innych szczegółów, takich jak liczba osób biorących udział w imprezie
  • -Przewodnik po tym, ile pieniędzy należy przeznaczyć na tego typu catering
  • -Wskazówki dotyczące tego, jak długo przed imprezą należy planować, aby wszystko zostało zamówione na czas

Konsultanci gastronomiczni będą współpracować z Tobą, aby stworzyć menu, które będzie odpowiadało Twoim gustom i budżetowi – a następnie zajmą się wszystkimi szczegółami. Możemy zająć się wszystkim, od projektowania menu do zamawiania dostaw, przechowywania żywności w naszych ciężarówkach chłodniach, aby dostarczyć ją na czas, a nawet zarządzania personelem na miejscu podczas imprezy.

Ceny doradztwa gastronomicznego

Ceny zaczynają się od 500 dolarów za godzinę za konsultację w sprawie nadchodzącego wydarzenia, ale oferujemy również stawki godzinowe za bieżące usługi, takie jak projektowanie menu i zarządzanie już zaplanowanymi wydarzeniami.

Proces obejmuje spotkanie z klientem i określenie, jaki rodzaj żywności chcą oferować swoim klientom, kim są ci klienci i gdzie chcą, aby ich firma była zlokalizowana. Następnie konsultant doradzi im, jak skonfigurować swoje menu tak, że przemawia zarówno do gustów klientów i budżetów. Mogą również sugerować zmiany w wystroju lub układzie mebli w oparciu o te czynniki, jak również.

Jak wygląda konsultacja doradcy gastronomicznego?

Po tej wstępnej konsultacji przychodzi kolejne spotkanie, na którym konsultant przedstawi swoje zalecenia dotyczące każdego aspektu biznesplanu, zanim podpisze się na nim i przekaże ostateczne dokumenty wyszczególniające wszystko, co do tej pory razem omówili.”